Els quatre cellers s'uneixen sota la marca Vins d´Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els quatre cellers de vi d'Andorra s'han assegut per primera vegada al voltant d'una taula per parlar de l'acció conjunta que estan portant a terme sota la marca Vins d'Andorra. Ha estat a "La Rotonda", on han parlat dels beneficis que els ha portat la seva presència a la fira de professionals Vinitaly. Ara, més enllà de la distribució i la promoció, el sector espera que se solucíoni l'exportació del producte.

Des de les costes de Nagol on trobem Casa Beal a Casa Auvinyà, a les costes de la Muxella on es planten les vinyes de Borda Sabaté o al Pui d´Olivella on hi ha Mas Berenguer, són quatre cellers d´on surten prop d´una desena de vins amb varietats de raïms molt diferenciades però amb un denominador comú més enllà de la marca, "vins que no són pesats i són fàcils de maridar", descriu Joan Albert Farré, de Borda Sabaté.

Entenent la necessitat d´unir esforços en la sortida del país, la distribució i promoció, els quatre cellers ja brinden pels beneficis que els ha reportat la participació a la fira professional Vinitaly que recull 4.000 expositors de 140 països i 130.000 visitants. Toni Colom, de Casa Beal, ha avançat que s'han obert relacions conjuntes entre els quatre cellers i clients interessats.

Els vins d´Andorra han començat un camí que només espera que es faciliti l´exportació, una qüestió que encara s´està tancant amb el Govern per garantir que els seus vins puguin arribar arreu del món.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Xavi Fajardo /Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.