Els restaurants es preparen pels dies amb més feina de l'any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Pels qui no vulguin cuinar durant les festes, també hi ha l'opció d'anar de restaurant. Aquesta nit, demà i cap d'any són els dies de màxima afluència.
Els restaurants del país enceten les festes de Nadal amb la voluntat d’assolir la màxima ocupació possible i és que tal com reconeixen els restauradors, els dies 24 i 25 són dos dels dies forts de les festes, a més de la nit de Cap d’Any.

Tota previsió és poca per garantir una taula aquella nit i molts ja fa mesos que van reservar.

La nit de Cap d’Any inclou menús amb plats tan típics com el cabrit o un dels plats estrelles d’aquestes dates.

Els restaurants ja estan preparats per a un dels dies més especials de l’any. En aquest cas, l’últim.

Informa i imatges: Joel Romero
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.