Els successos són el més vist a Andorra Difusió aquesta setmana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els successos encapçalen les notícies més vistes a Andorra Difusió aquesta setmana. Un accident, l'estafa d'un turista que ha acabat a la presó i la pena que la fiscalia demana per a la mare de José Pereiras per calúmnia i amenaça a una metgessa són al capdamunt de la taula.
Per motius que encara s'ignoren, un camió que sortia del magatzem del centre comercial Escale va perdre el control i va topar amb tres cotxes i tres fanals, un dels quals va trencat l'aparador d'una agència de viatges i va causar algunes destrosses materials a l'interior. Sortosament no hi va haver cap ferit, tot i que el conductor del camió va ser traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.La policia ha detingut tretze persones aquesta setmana. La detenció més curiosa, però, ha estat la d'un turista rus de 31 anys, que va acabar en presó preventiva a la Comella. L'home havia estafat uns 3.000 euros per una suite impagada a l'hotel Canut d'Escaldes-Engordany i va deixar més factures pendents. En l'estada a Andorra havia volgut comprar diversos hotels, sis Porsche i havia consumit menjar de luxe. Vint mesos de presó condicionals, dos anys d'allunyament i la publicació de la sentència condemnatòria. Aquesta és la pena que la fiscalia demana per a la mare de José Pereiras, el jove mort durant una baralla a una benzinera de Santa Coloma el 2011. La dona està acusada de calumniar i amenaçar la cap de l'àrea de medicina legal i forense. La defensa en demana l'absolució.Informa: Rubén Carcellé
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.