Els tallers de la Fundació ONCA busquen explorar nous estils d'interpretació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els violinistes Oriol Saña i Casey Driessen han estat els protagonistes del nou taller de formació organitzat per la Fundació ONCA, emparada pel Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, l´objectiu és explorar nous estils d'interpretació.
El primer dels tallers de la Fundació ONCA és el violí jazz, que ha estat a càrrec de dos mestres del violí, com Oriol Saña i el violinista nord-americà Casey Driessen. El primer ha estat destinat al professorat de música, després hi podran assistir els alumnes interessats a aprofundir els coneixements en matèries i tècniques musicals.La col·laboració de l´ONCA amb el professorat no és una novetat. Aquesta vegada, la classe magistral té com a objectiu principal explorar nous estils i maneres d'interpretació en la música moderna i el jazz a través de diferents estils, com el gipsy swing, el bluegrass, el funk i el blues.El taller ha finalitzat amb un concert a càrrec del Duo Saña&Driessen, on tothom ha pogut gaudir d'una actuació rítmica i atractiva.Informa: Andreia Correia Imatge: Cristina Jubete
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.