Els taxistes demanen poder circular per l'avinguda Meritxell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Preocupació en el sector del taxi per les conseqüències que els hi ha suposat el tancament de l´Avinguda Meritxell. Asseguren que el fluxe de clients els hi ha baixat considerablement

Representants de l´Associació de Taxistes d´Andorra han mantingut una trobada amb la cònsol major d´Andorra la Vella per tal de transmetre el seu neguit. El president de l'associació, José Sola, explica que el tancament de l'Avinguda Meritxell al trànsit de 12 del matí a 12 de la nit obliga als taxistes a sortir de la parada del carrer Pau Casals marxa enrere o que els clients que demanin els seus serveis per telèfon hagin d'anar a la parada obligatòriament.

Per aquestes dificultats que el tall de l´Avinguda Meritxell comporta als taxistes, el president de l´Associació té molt clar quina podria ser una de les solucions. Demana que es permeti els taxis circular per l'avinguda per deixar o recollir clients, ja que assegura "estan molt emprenyats".

El col·lectiu, ara, queda a l´espera de la resposta de Marsol a les seves reivindicacions.

Informa: Ivan Álvarez Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.