Els terminis per construir l'estació d'autobusos avancen sobre el previst

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'estació nacional d´autobusos estarà enllestida, i en funcionament, abans que acabi l´any. D´aquesta manera podrà estar operativa per la temporada d'hivern. Així ho ha assegurat Jordi Torres, ministre d'Ordenament Territorial, que ha afirmat que es vol licitar el projecte al març.

Jordi Torres, titular d´Ordenament Territorial, ha assegurat que l´estació nacional d´autobusos serà una realitat abans que acabi l´any. En els darrers dies ha tingut una trobada amb els membres de l´Associació de transportistes de viatgers, que li han presentat diversos suggeriments. La setmana vinent es vol encomanar el projecte executiu i que es liciti al març. Les obres haurien de durar, aproximadament, mig any.

L´estació nacional d´autobusos es construirà al nou vial que unirà el Prat del Rull amb la rotonda de Prada Casadet, a Andorra la Vella.Tindrà un cost de 500.000 euros i espai per a deu andanes.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.