Els transportistes lamenten les restriccions de trànsit del costat francès

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Associació de Transportistes de Mercaderies ha lamentat la poca sensibilitat del govern francès i de l'ambaixada pel que fa als accessos per carretera a França dels transportistes andorrans quan neva amb intensitat. Una desena de camions han estat bloquejats un dia a Luzenac perquè el trànsit entre Acs-les-Termes i el túnel de Pimorent estava restringit i no se'ls va permetre fer un comboi.
Víctor Filloy, gerent de l'Associació de Transportistes de Mercaderies, ha assegurat que estan indignats per la manca de sensibilitat de França i de la legació diplomàtica per l'obertura dels accessos quan hi ha hagut nevades intenses.El darrer episodi ha passat aquesta setmana quan uns deu camions van ser aturats a Luzenac perquè no estava permès l'accés als vehicles de més de 19 tones pel tram comprès entre Acs-les-Termes i el túnel de Pimorent. Des de l'entitat que agrupa els transportistes es va demanar a les autoritats andorranes que intercedissin davant les franceses perquè es pogués recórrer aquesta carretera en comboi i des de França se'ls va negar aquesta possibilitat. Finalment, els professionals van haver de dirigir-se a Catalunya per tornar a Andorra. Es tracta d'una situació que es repeteix cada hivern. Al novembre del 2013 també es va restringir el trànsit per motius de seguretat en aquesta ruta, fet que va provocar que per evitar mancances de productes en algunes botigues o supermercats, els camions haguessin d'arribar a Andorra des de França a través de la frontera espanyola.Informa: Anna Pifarré
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.