Els treballadors d'administració podran accedir a la beca del Collège d'Europa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern ampliarà la col·laboració amb el Collège d'Europa per millorar la formació especialitzada en afers europeus. Fins ara, només els estudiants del Principat podien accedir a una beca per cursar aquesta formació. Amb el nou acord, els treballadors d'administració també podran cursar-la.
Des de l'any 1998, el Govern convoca una beca anual perquè estudiants del país puguin rebre una formació especialitzada en afers europeus al Collège d'Europa. En les properes setmanes, l'executiu i aquest centre universitari de Bruges signaran un nou conveni de col·laboració per ampliar i millorar l'oferta educativa sobre aspectes de la Unió Europea. Amb el nou conveni, s'obre la porta a què els treballadors de l'administració es puguin formar en afers europeus.

El nou conveni contempla dues vies per accedir a la formació, la dels estudiants i la del personal de l'Administració. En cas que la beca a estudiants quedi deserta, la dotació econòmica es revertirà en els treballadors de l'administració pública. La voluntat de l'executiu és que es pugui formar personal en base a les necessitats concretes del país relacionades amb el futur acord d'associació amb la Unió Europea.

Informa: Marc Guadilla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.