Els valsos amenitzen la tarda de l'1 de gener al concert de Cap d'Any de l'ONCA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ple absolut al tradicional concert de Cap d'Any de l'ONCA. El repertori de valsos ha aconseguit de nou un gran èxit de públic a l'Auditori Nacional d'Ordino. Enguany la direcció ha estat a càrrec de Salvador Brotons.
L'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra ha aconseguit de nou omplir de públic l'Auditori Nacional d'Ordino. El tradicional repertori de valsos del concert de Cap d'Any ha amenitzat la tarda d'aquest primer dia del 2016. Enguany la direcció del concert ha estat a càrrec de Salvador Brotons, director català que per quarta vegada ha portat la batuta de l'orquestra andorrana.

El concert s'ha iniciat amb l'obertura de "La gazza ladra", de Rossini, a la qual ha seguit una selecció de la suite francesa "Coppèlia", de Léo Delibes. Posteriorment ha arribat la selecció dels valsos i polques més coneguts de Johann i Josef Strauss.

De nou, el concert de Cap d'Any ha evidenciat una molt bona connexió musical entre l'ONCA i Salvador Brotons.

Informa: Ana Alamán Imatge:Meri Bellosta
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.