Els venedors de tabac proposen equiparar preus per evitar la competència deslleial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els venedors de tabac es mostren preocupats per la competència deslleial que hi ha al sector. Tot i això han acollit amb normalitat la decisió del Govern d'apujar d'un 10% el tabac, ja que pensen que és una bona forma de lluitar contra el contraban.
Els professionals de la venda del tabac consideren lògic que el Govern hagi decidit apujar d'un 10% el producte perquè el diferencial de preu no incentivi el contraban. En aquest sentit, tant els empresaris Ton Armengol com Jerémy Lecrec, creuen que aquest augment no afectarà les vendes, ja que la els fumadors ho seguiran fent malgrat l'augment del preu.

Els venedors pensen que cal posar solució a la competència deslleial. Insten el Govern a igualar els preus per llei perquè no hi hagi una diferència tan gran entre algunes botigues.

Aquest és un problema que s'arrossega des de sempre i que, insisteixen, els fa molt de mal. Sobretot el diferencial de preus que mostren a les grans superfícies.

Informa: Ivan Álvarez
Imatge: Sergi Linares
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.