Els empresaris dels allotjaments turístics preveuen "intrusisme" quan s'apliqui la Llei òmnibus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els membres de l'Associació d'Empreses d'Apartaments Turístics pensen que podrien arribar a un acord amb el Govern per modificar alguns punts de la Llei òmnibus. 

Apunten, sobretot, a la durada de les llicències, que es podria arribar a flexibilitzar uns mesos. El president de l'associació ho ha explicat al 'Fent Números' de la Nacional.

"L'execució de la llei marca que al cap de tres anys serà quan s'eliminin aquests apartaments, però volem que ens deixin acabar la temporada", si la llei entra al gener. "Jo crec que seran entre 400 o 500 apartaments que sortiran, però difícilment a preu assequible. Per desgràcia, segurament també hi haurà intrusisme."

Àlex Ruiz, president de l'Associació d'Empreses d'Allotjament Turístic

Finalment, Ruiz creu que l'hivern pot ser molt bo en funció de les reserves que tenen. A més, creu que aquest hivern tindrem "sí o sí" neu al país.

Informa: Oscar Serrano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.