Empreses i professionals andorrans de diversos àmbits podran participar en el pla de recuperació d'Ucraïna

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Crida a l'ambaixada d'Ucraïna a les empreses i professionals que vulguin participar en el pla de recuperació del país. De moment, dos grups empresarials andorrans s'han mostrat interessats. 

Amb aquest objectiu la Cambra de Comerç ha organitzat aquest divendres al matí una jornada informativa, amb la participació de 10 grups empresarials del país i representants de l'ambaixada d'Ucraïna. El pla de recuperació té un doble vessant, ja que està dissenyat també per facilitar sinergies per a la integració d'Ucraïna a la Unió Europea.

El cònsol honorari d'Ucraïna, Antoni Zorzano, destaca la rapidesa amb què s'ha dut a terme la reunió. "Tot just fa dos dies que es va fer aquesta reunió internacional a París a on es van avançar 1.000 milions d'euros per a la reconstrucció i dos dies després ja fem la reunió aquí". Així, ha posat de relleu que l'ambaixador està molt interessat "en què Andorra tingui l'oportunitat, si ho desitja, de participar".

Des de la Cambra de Comerç consideren que el projecte va més en la direcció de grans i mitjanes empreses, tot i que reconeixen que a Andorra són majoria les de dimensions petita. La directora de la CCIS, Pilar Escaler, no veu gaires possibilitats a què hi participin les microempreses. Amb tot, no sap "quins són els sectors que poden estar més interessats".

De moment un parell d'empreses s'hi han interessat, una de les quals està relacionada amb l'àmbit de l'esquí, segons apuntaven des del consolat honorari. Les que estiguin interessades a participar-hi s'han de posar en contacte amb l'ambaixada d'Ucraïna.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Cristina Fidalgo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.