Encamp acull l'entrega de premis dels Jocs Florals

Encamp ha estat la parròquia escollida enguany per celebrar l'entrega de premis dels Jocs Florals, que organitza des de fa 45 anys el Centre de les Arts i les Lletres d'Andorra, i que com sempre se centra en la creació d'obres poètiques.

En aquesta edició s'ha volgut fer un reconeixement a la història d'aquests premis, vinculada a la poesia en català, i a Andorra, que va ser pionera a l'hora de recuperar-los. També s'ha homenatjat la figura de Carme Raig, catalana que durant 27 anys va col·laborar amb la seva escola en els premis del Principat.

Evidentment, però, els principals protagonistes han estat els premiats: les categories a què han optat són: la Flor Natural per a poesies d'amor, l'Englantina per a les patriòtiques, la Viola per als que parlin de valors espirituals i el Premi Extraordinari per als de temàtica lliure. Els organitzadors han volgut destacar l'enorme qualitat de les peces presentades.

Informa: Judit Pedrós Imatge: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.