Encamp celebra la 26a Festa Culinària amb el porc com a ingredient principal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Plats elaborats amb porc, l'única directriu del concurs de la 26a festa culinària d'Encamp, al qual s'han presentat una quinzena de persones. Una festa en què també s'inclou els més joves, que han presentat pastissos decorats.

Fumat, rostit, a la brasa, fregit, curat, estofat, al vapor. La carn de porc pot cuinar-se de moltes maneres. Ha estat el repte dels concursants de la 26a festa culinària d'Encamp.

Quinze encampadans han acceptat el repte i han presentat els seus plats. El jurat ha valorat l'elaboració, l'originalitat, la presentació i la millor combinació d'ingredients.

Per tercer any, els més petits de la casa també han pogut participar en el concurs presentant una desena de pastissos decorats.

A part dels premis que atorgui el jurat, l'associació farà un calendari per al 2019. Així, apropen els nois i noies a les festes populars de la parròquia.

I després de sopar, la festa ha continuat amb un ball de nit.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Guillem Casal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.