Encamp dissenya una Festa del poble per a tot Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encamp ha presentat el programa de la Festa del poble. Seran quatre dies farcits d'activitats, música, tradició i cultura. Hi haurà masterclas de dansa i es canvia el nom del Sopar de solters i solteres, amb més de 200 inscrits ja.

Amb cartell de Jordi Planellas i amb la intenció de fer una crida al jovent de totes les parròquies, Encamp ha presentat el programa de Festa del poble. Del 21 al 24 de juny hi ha una graella farcida d'activitats, música i cultura.

Novetats: es canvia el nom del sopar de solters i solteres pel 'Mulla't per la festa' amb 200 inscrits. S'ha doblat el nombre d'inscripcions respecte a l'any passat perquè s'ha buscat "un tipus de format més inclusiu que pugui abarcar no només gent de la parròquia sino intentar arribar al jovent nacional", segons el representant de la comissió de festes d'Encamp Christian Fernandes.

Dissabte hi haurà vermutada popular amb els canillencs Antònies Darkness i a la nit, concert de Buhos. També se celebrarà la interparroquial, que ja arriba a la catorzena edició, i hi haurà actuació dels encampadans Furgas.

Diumenge, lloc per a la tradició. Comença el dia amb sardanes, a la tarda, havaneres, i a la nit, revetlla de Sant Joan amb Catarres i DespistaosJoan Sans, conseller de Cultura d'Encamp, vol deixar clar que es tracta d'"una festa pensada per al poble amb la contribució del poble".

Dilluns a la tarda hi haurà ruta de tapes a l'aparcament de Sant Miquel i fi de festa amb focs artificials a dos quarts d'onze. El pressupost del comú per a aquesta festa és de 160 mil euros.

Informa: Caterina Vidal

Imatges: Èric Mompel

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.