Encamp inverteix 32.000 euros en els nous contenidors soterrats del Prat Gran

Encamp estrena un nou punt de contenidors soterrats, al costat del Prat Gran.És el tercer punt d'aquestes característiques i compta amb set contenidors per a la recollida selectiva de la brossa.
El comú ha invertit 32.000 euros en la infrastructura, que permet oferir més capacitat als contenidors, millorar-ne la higiene i la gestió, alhora que embelleix la zona. La consellera d'Higiene i Medi Ambient, Olga Alves, ha definit aquest nou punt com una obra prioritària.Pel que fa a la capacitat dels nous contenidors, els quatre de rebuig tenen una capacitat de 4.000 litres de brossa cadascun i els altres tres de recollida selectiva poden albergar fins a 3.000 litres de residus. Durant el 2014 el comú ha pressupostat dos tancats més a Encamp i al Pas de la Casa, que se sumaran als set que ja hi ha entre els dos nuclis urbans.Informa: Agències
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.