Encamp viu les últimes hores del Carnaval 2017

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encamp viu les últimes hores del carnaval 2017, un cop s'ha despenjat sa majestat Carnestoltes. Tot i això, la nit serà llarga i encara hi ha previstes alternatives per allargar la festa.
Punt final a quatre dies on les irreverències i la disbauxa han protagonitzen el dia a dia. El carnaval d'Encamp finalitzava oficialment aquesta tarda amb la despenjada del Carnestoltes a la plaça del Consell General. Com sempre, la festa encampadana ha estat una de les que més públic ha congregat i sembla que també serà així aquesta nit. Tot i que oficialment el carnaval ha finalitzat, encara hi ha temps per gaudir a ritme de festa.

Mentre a la resta del món el dimarts de carnaval s´enterra la sardina, a Encamp s´intervé d´urgència el Carnestoltes, per tal d´evitar que amb la seva mort s´acabin les celebracions i la disbauxa. Un ball de nit i l'espectacle de la discomòbil completaran l'animació.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Jordi Seabra
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.