Encamp vol reactivar la ludoteca després de detectar que els nens se'n van a altres parròquies

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Encamp torna a treure a concurs la concessió d'un centre d'esplai per a nens d'entre 3 i 6 anys. La voluntat és tornar a disposar d'aquest servei, que exisitia fins al 2013 quan el comú va decidir tancar el Xiulet. Ara es treu de nou a concurs la concessió en comprovar que moltes famílies porten els fills a altres parròquies.

El centre d'esplai que el comú d'Encamp treu a concurs està situat al Complex esportiu, l'espai que fins al 2013 ocupava el Xiulet. La intenció del comú és tornar a oferir la concessió administrativa per a la ludoteca amb un lloguer competitiu, de manera que el preu final per als pares sigui més econòmic. La decisió s'ha pres després de comprovar que moltes famílies porten els nens a altres parròquies i que "el preu dels privats és competitiu", ha dit el cònsol major Jordi Torres..

El tancament del Xiulet va causar un fort malestar ja que es considerava que es perdia un servei comunal. Torres recorda que l'explotació era privada, com ho serà ara, el que ha canviat és el sistema d'atorgar les ajudes per infant.

Després del tancament del Xiulet, que aleshores atenia uns 50 nens d'entre 3 i 6 anys, el comú va arreglar les instal·lacions. Ara només s'hauran de revisar algunes humitats.

Informa: Ana Alamán

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.