L'endeutament públic continua a la baixa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'endeutament públic va disminuir lleugerament l'any 2023 i va ser de 1.241 milions d'euros. Aquesta xifra suposa una baixada d'un 0,6% respecte al 2022. Pel que fa al Govern, la ràtio de l'endeutament se situa en el 34,5%, cosa que suposa 2,6 punts percentuals menys que l'any anterior i 4,1 punts menys que la mitjana dels darrers cinc anys. 

La distribució de l'endeutament és del 0,9% a curt termini i del 99,1% a llarg termini i té la mateixa distribució que l'any anterior. El primer ha disminuït un 3,9% mentre que a llarg termini ha baixat un 0,6% respecte fa dos anys. L'endeutament a llarg termini no bancari es manté al mateix import que l'any anterior, mentre que el bancari disminueix un 11,3%

Pel que fa al tipus d'endeutament, el 5,4% és bancari i el 94,6% no bancari. El bancari ha disminuït un 10,1% durant l'any 2023, mentre que el no bancari s'ha mantingut igual que l'any anterior. 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.