Enèsima revisió de Hollywood de l'esclavitud

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La vida d'Enzo Ferrari s'estrena al cinema. La pel·lícula, amb Penélope Cruz, viatja als anys 50 per assistir a l'ascens i la caiguda d'un visionari. A la cartellera s'hi suma la tornada de 'El color púrpura', la cinta de por 'La piscina' i dues propostes d'animació. 

Aquesta setmana la cartellera comença el 1909 als Estats Units amb Celie, la història d'una noia a qui el pare, un maltractador, la lliura en matrimoni a un granger que la tractarà pitjor. 

L'adaptació de la novel·la d'Alice Walker torna al cinema després de quaranta anys per recuperar la lluita contra la violència de gènere a través de la música de jazz d'una dona negra a principi del segle XX

"El color púrpura" Sam Blitz 

Ens traslladem a final dels anys 50 per recuperar la vida d'Enzo Ferrari amb Penélope Cruz en el paper de la seva dona, en un moment en què el pilot i empresari italià és a punt de la bancarrota, acaba de perdre el fill i decideix apostar-ho tot a la la Mille Miglia, mentre tem que es descobreixi la seva doble vida.

"Ferrari" Michael Mann

A les estrenes d'aquesta setmana trobem una bona dosi de terror sobrenatural a "La piscina". 

Ray, una estrella de beisbol, confia recuperar-se d'una malaltia degenerativa en una nova casa al costat de la família, però lluny de trobar la pau, la casa els espera amb una força malèvola que els arrossegarà a la profunditat. 

"La piscina" Bryce McGuire 

Acabem amb dues propostes infantils, una "Corre Tiger, corre", la missió d'un nen per trobar els pares en un viatge ple de coneixement i aventures. 

"Corre Tiger, corre" Stanley Tsang 

L'altra és "Peppa's cinema party" per celebrar vint anys de Peppa Pig.

"Peppa's cinema party" Andrea Tang 

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.