Enganxada dialèctica al comú d'Andorra la Vella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

David Astrié ha titllat d'inexpert i de no deixar-se aconsellar el consolat liderat per Sergi Gonzàlez. I per justificar-ho ha posat com a exemple que no han invertit prou i que no han pres cap mesura efectiva respecte l'habitatge. El cònsol ha rebatut l'oposició, destacant els avenços. 

David Astrié ha retret en el consell de comú que s'està invertint poc a la parròquia i ha alertat que si no es comprometen diners ara es podrien perdre a final d'any. El conseller de la minoria també ha criticat la manca de solucions al problema de l'habitatge en els mesos que Enclar porta al capdavant del comú. I ha citat els casos del Cedre i el programa Reviu.

Finalment també ha retret a Sergi Gonzàlez que haguessin de declarar nul un concurs a Circulació per no complir la llei. Per tot plegat, Astrié ha acusat l'actual consolat d'inexperiència.

"S'han de deixar ajudar, si és un comú que no té experiència i alhora no es deixa ajudar ni aconsella, doncs perquè seguim les oposicions?"

David Astrié, conseller minoria Andorra la Vella

Sergi Gonzàlez ha recollit el guant i ha respost tot assegurant que l'anterior consolat no havia fet res en matèria d'habitatge i destacant les seves accions, amb l'acord amb el Govern pel Cedre i que hi ha una vintena de propietaris interessats en el programa Reviu.

"Són unes paraules que crec que no toca, quan realment hem fet comissions."

Sergi Gonzàlez, cònsol major d'Andorra la Vella

En la sessió s'ha informat que el primer semestre de l'any s'ha tancat amb un superàvit de 8,3 milions d'euros i que el deute s'ha rebaixat en un milió.

Finalment també s'ha aprovat el codi de conducta de cònsols i consellers. Com a novetat presenta que si un conseller de la majoria s'absenta d'un consell de comú o d'una junta cinc vegades veurà rebaixat el sou.

Informa: Sergi Cano

Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.