Engolasters i un dels terrenys de la Comella, els millors emplaçaments per l'heliport

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Engolasters i un dels terrenys de la Comella són els millors emplaçaments per l'heliport, segons l'avaluació efectuada pels tècnics de l'aviació civil francesa. Així ha respost el Govern una pregunta parlamentària del conseller d'SDP Víctor Naudi. L'executiu també ha informat que el 2015 es van contractar 191 persones procedents del Servei d'Ocupació.

El Govern ha donat a conèixer la puntuació dels 10 emplaçaments on s'estudia ubicar l'heliport nacional. Set són diverses parcel·les a la Comella. Doncs bé, els tècnics francesos que han analitzat aquestes ubicacions han donat la màxima puntuació a uns terrenys a Engolasters de FEDA i, tot seguit, a una de les parcel·les de la Comella estudiades. Entre els criteris emprats hi ha la relativa accessibilitat al centre d'Andorra i com és de fàcil preparar l'emplaçament per instal·lar l'heliport. D'aquesta manera, l'executiu respon les preguntes parlamentàries presentades pel president suplent del grup mixt, Víctor Naudi.

A més, també s'ha informat que l'any passat l'administració general va contractar 177 persones apuntades al Servei d'Ocupació i 14 les institucions judicials. El gros més important d'empleats era per dur a terme tasques administratives, però també hi ha hagut peons i paletes.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.