Ensisa i els alumnes de l'escola de Sant Julià entre els guanyadors del concurs d'iniciatives mediambientals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany ha acollit aquesta tarda el lliurament de premis de la desena edició del concurs d'iniciatives mediambientals que organitza Andorra Sostenible, amb el suport del comú escaldenc.

Enguany s'han presentat una desena de projectes. Entre els guanyadors hi havia Ensisa, amb una iniciativa de revegetació dels talussos de la zona. També han obtingut un guardó els alumnes de l'escola de Sant Julià de Lòria que han donat a conèixer un projecte per fer un perfum ecològic. Des d'Andorra Sostenible s'ha destacat que en els deu anys d'existència del premi s'han presentat un centenar d'iniciatives.

Sobre el concurs, la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó ha indicat que "l'objectiu és premiar iniciatives fetes per empresaris, ciutadans o col·lectius que aporten un valor afegit al medi ambient."

El Martí Vitales ha explicat que el projecte dels alumnes de l'Escola andorrana de Sant Julià: "Un ambientador ecològic perquè a casa faci olor a mandarina o a romaní":

Informa: Pere Moliné Imatge: Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.