Entra una dona al grup d'intervenció de la policia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

4 agents de policia començaran la formació per incorporar-se al grup d'intervenció després de superar les proves d'accés. S'hi van presentar 14 aspirants, per primera vegada una dona, que les ha superat.

Les proves d'accés al grup d'intervenció de la policia són de les més dures i difícils de les especialitats. 8 agents les han superat, entre ells, una dona. Ara, després d'una setmana superant situacions extremes, 4 dels 8 professionals aprovats iniciaran la formació per incorporar-se definitivament al grup d'elit. Serà al setembre i es cooperarà amb el grup especial d’operacions de la policia espanyola.

Durant el concurs s'han valorat les capacitats, la iniciativa i l'estratègia dels candidats, així com la disciplina i la interacció amb els companys. Unes proves que han hagut de superar de manera continuada en diferents zones i terrenys.

S'ha col·laborat amb policies del grup de muntanya i els bombers, el suport del comú d’Encamp i del servei de Circulació d’Andorra la Vella. 

Actualment, el grup està format per 4 agents i 1 sergent major com a cap del grup. 4 dels aspirants han quedat en reserva de plaça.

Informa: Redacció
Locució: Sílvia Mestre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.