Error de 100 metres quadrats en el peritatge de la coberta de l'edifici Interceus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre d'Ordenament Territorial ha admès que hi va haver un error en el peritatge de la coberta de l'edifici governamental Interceus, a Andorra la Vella. El tamany real és uns 100 metres superior al que s'havia registrat. El Consell General va aprovar la venda d'aquesta coberta a un privat, amb el suport de DA i SDP i Torres ha defensat que no és necessari tornar a repetir la votació al parlament, tot i l'error en el peritatge.

Jordi Torres ha comparegut davant la comissió de Política Territorial i Urbanisme i ha reconegut que hi va haver un error en la valoració de la coberta de l'edifici Interceus. El peritatge inicial era de 480 metres quadrats i el real ha estat de 590.

El Consell General va aprovar que es pogués vendre aquest espai de titularitat pública a un privat. Liberals i socialdemòcrates es van oposar a aquesta possibilitat. Segons el Govern, reconèixer aquesta mancança no suposa haver de tornar a portar al ple aquesta venda ja que no afecta el fons de la qüestió. Considera que així ho van avalar els serveis jurídics de Sindicatura.

Aquest espai s'havia de destinar com a pati de les escoles de Ciutat de Valls, però mai s'hi va arribar a donar aquest ús.



Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.