Es clouen les jornades Andorra a Taula
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Les cinquenes jornades gastronòmiques d'Andorra a Taula acaben avui després de ser presents a molts dels restaurants del Principat durant un mes. Aquestes jornades tenen com a objectiu dinamitzar la gastronomia local i fer-la conèixer a l'estranger.
Fins a 39 restaurants han volgut formar part de les cinquenes jornades d'Andorra a Taula, un esdeveniment pensat per acostar el món de la restauració tant als nacionals com als turistes estrangers. Des de l'organització ja van assegurar, en la presentació de les jornades, que es volia arribar al 25% d'usuaris estrangers, i sembla que alguns restauradors han notat l'increment respecte de l'any anterior.La clau de l'èxit d'aquestes jornades és oferir, a un preu tancat, un menú que sovint consta de fins a quatre plats. La temàtica d'enguany es basava en la presència entre els ingredients principals de conill i bolets. A més, en només oferir-lo durant un mes, enguany emmarcat dins la campanya d'Andorra Shopping Festival, s'evita que la gent s'hi acostumi.Per a qui no hagi tingut temps i ho vulgui, encara es pot gaudir de l'últim menú Andorra a Taula de la temporada a qualsevol dels 39 restaurants adherits, aquesta nit.Informa: Judit Pedrós Imatges: Jordi Domingo