Es confirma que Andorra acollirà un complex amb túnels de vent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'empresa catalana Skydream Factory ja ha fet oficial mitjançant els comptes a les xarxes socials que Andorra és l'opció escollida per acollir el projecte de túnels de vent. És el primer pas d'un procés que, ja els ho vam avançar, culminarà l'any que ve amb la posada en funcionament del complex. Es tracta d'una de les inversions més importants que rebrà el país en els pròxims mesos.
Unes càpsules conduïdes pel popular meteoròleg de la televisió pública catalana, Tomàs Molina, són l'aperitiu del que ha de ser un dels projectes més ambiciosos que acollirà Andorra pròximament: el complex de túnels de vent de l'empresa Skydream Factory. Mitjançant aquest vídeo a la xarxa, la companyia catalana ja ha confirmat Andorra com a seu d'un ambiciós projecte que, com ja els vam avançar ara fa uns mesos, té en els túnels de vent el principal reclam, però no l'únic. Es tracta d'un centre d'oci que complementaria l´oferta turística del país. Té previst comptar amb una oferta gastronòmica de qualitat, gimnàs, un local d´oci nocturn, simuladors i, sobretot, el túnel de vent més gran d´Europa.Tot plegat serà una realitat el 2015. S'està acabant de constituir la societat que gestionarà el projecte, que ja fa setmanes que va ser lliurat al departament d'Urbanisme d'Andorra la Vella. També està tancat el capítol d'inversió, que serà molt important, i els responsables de l'empresa catalana esperen poder començar a construir passat l'estiu. Les obres, si s'acompleix aquest calendari, s'iniciarien al setembre o, a molt estirar, l'octubre.Informa: Jordi Cama
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.