Es defineixen les comissions de treball del comú massanenc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú de la Massana ha aprovat la creació de les comissions de treball, que incorporen una novetat important. Pressupost, competències i transferències quedaran enquadrats en una mateixa comissió que presidirà el cònsol major.

La negociació de la llei de transferències comunals, que s'afrontarà durant aquest mandat, és una prioritat per al comú massanenc i així ho deixa clar la majoria amb la reubicació en una mateixa comissió de tres apartats tan importants. A més, també s'inclouen en la mateixa comissió administració i comunicació.

En aquest sentit, el cònsol major de la Massana, David Barò ha assegurat que "Hi haurà negociacions importants entre els diferents comuns i el Govern, que volem plasmar. També treballarem de manera interna, amb la presència del conseller de la minoria, al comú de la Massana".

Tot i disposar d´una àmplia majoria, amb 11 consellers, i només un representant de l´oposició, Baró ha optat per mantenir el mateix nombre de conselleries que en l´anterior legislatura, 9. També s´ha aprovat la congelació de les assignacions que rebran els consellers. Aquest punt ha motivat l´abstenció del conseller de l´oposició, Albert Esteve, atès que considera que caldria variar els sous en funció de la dedicació: "Nosaltres proposàvem que una mínima part del salari fos en funció de la dedicació que fas al comú, és per aquest motiu que hem votat en contra".

Tot i que no formava part de l´ordre del dia, David Baró ha recordat que el proper dia 16 s´oficialitzarà la compra per part del comú d´una part de les accions preferents que tenen les entitats bancàries del país d´EMAP, per un valor de 3 milions d´euros.

Informa: J.A. Sarmiento   Imatge:Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.