Es disparen les detencions per consum d'alcohol al volant

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Es disparen les detencions per delictes relacionats amb el consum d'alcohol al volant la passada setmana. La policia, a més, també va haver d'actuar en una disputa entre membres de dues famílies per desavinences que va desencadenar una baralla.

De les 13 detencions per delictes contra la seguretat del trànsit, 12 han estat a persones que han donat una taxa d'alcohol superior a la permesa. Destaca la detenció d'un resident de 38 anys, amb 2,54 g/l, que va atropellar un home i va malmetre altres vehicles dijous passat al carrer Príncep Benlloc.

Només dos dels delictes per consum d'alcohol al volant han estat detectats en controls rutinaris, la resta han estat constatats en accidents, infraccions del codi de circulació o atropellaments.

La policia també va haver d'intervenir a Encamp, dimarts passat, en una baralla entre quatre residents per delictes contra la integritat física i la llibertat. Es tractava de membres de dues famílies que des de fa temps tenen desavinences i que va desembocar en una baralla amb lesions.

Una altra de les actuacions destacades va ser la detenció d'un no resident de 22 anys a Canillo. En un control de carretera, l'home va fer cas omís de les indicacins dels agents. La policia va iniciar la recerca amb guies canins i helicòpters fins que va ser detingut prop del camí de Juclà. Se li van decomissar, a més, 690 paquets de tabac.

Informa: Ariadna Comas

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.