Es doblen les multes per excés de velocitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia ha doblat el volum de sancions per excés de velocitat respecte l'any passat. L'aparell que més infraccions ha constatat ha estat el radar mòbil, que ha passat de les més de 2.500 a les 7.116 el 2016.

La policia va imposar 12.391 multes a través dels radars instal·lats a la xarxa viària el 2016. Més del doble de les del 2015. El radar mòbil, que al llarg de l'any va estar situat a diferents indrets, va ser el que més infraccions va enregistrar, 7.116. Una xifra significativa si es té en compte que l'any 2013 es van imposar poc més de 300 sancions. D'aquesta manera, es mostra l'evolució a l'alça dels excessos de velocitat registrats amb aquest aparell.

Per darrere d'aquest aparell, es troben les 1.267 multes a la CG1 pel radar situat al Punt de Trobada, que també registra un creixement important perquè multiplica per 10 les sancions que es van imposar l'any 2015.

Per contra, els radars que van captar menys excessos de velocitat van ser el de la boca sud-nord del túnel del Pont Pla, amb 35 i el situat a les naus Teixidor, amb 37. En els dos casos són xifres inferiors a les del 2015.

Informa: Agència ANA/ Ariadna Comas

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.