Es fan públics els guanyadors del Concurs de Joves Talents

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest migdia s´ha celebrat el primer concurs de Joves Talents Musicals d'Andorra. S´han obert dues categories, cant i piano, i hi han participat 37 nois i noies de totes les edats.

Prop d'un centenar de nens, joves i familiars han omplert el vestíbul de l'Hotel Plaza d´Andorra. Després de passar dues proves durant el passat mes de novembre, avui s'han fet públic els guanyadors en una gala en la qual no hi ha faltat de res. Actuacions musicals, coreografies, gags i acudits han amenitzat l'espera dels resultats dels guanyadors.

Aquesta ha estat la primera edició d'un concurs de joves talents organitzat per Roser Palomero, directora de l'escola de música Harmonia. Entre els membres del jurat de cant, cares conegudes, Patxi Leiva, Marta Mas i Carles Matute han estat els encarregats de decidir els guanyadors d'aquesta categoria. Una decisió difícil de prendre per l'alt nivell que hi havia.

Finalment els guanyadors de cant han estat: Marc Bautista en cant modern, Adrià Lorente a la categoria d'infantil líric i Maria Solé guanyadora tant en la categoria cant juvenil com en piano juvenil.

En la categoria de piano: Dori Garcia, Núria Romero i Alfred Llahi han estat els encarregats de decidir els vencedors. En la categoria menuts ha guanyat Gabriel Torres, en infantil Lluís Andrés Wang i en mitjans, Claudia Justes.

El premi gran per als guanyadors, l'oportunitat d'enregistrar 3 peces musicals pròpies, siguin de cant o piano en un CD. La gala ha estat un èxit, des de l'organització ja plantegen l'edició de l'any vinent en la qual s'ampliarà el concurs i s'afegiran duets, guitarra i violí. Els concursants que no han obtingut el primer premi encara tenen una segona oportunitat el proper 31 de gener amb el Guardó Unicef.

Informa / Imatges: Hèctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.