Demanen cinc i sis anys de presó per als tres acusats de traficar amb drogues prop d'una escola

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cinc anys de presó és la pena que sol·licita el fiscal per a una parella interceptada per la policia el 2014 amb 170 grams de cocaïna prop del col·legi Sant Ermengol. També demana sis anys de reclusió per a l'home que l'acusada va identificar com la persona que li havia donat la droga. Tots tres han negat dedicar-se a la venda o al tràfic de drogues.

La parella jutjada al Tribunal de Corts va ser detinguda per la policia en un control rutinari prop del col·legi Sant Ermengol a l'hora de sortida. La dona portava a sobre 6 paperines amb 4 grams de cocaïna. Dins del cotxe, a la bossa de mà, portava 170 grams més distribuïts en embolcalls de diferents format. L'acusada va dir que un conegut li havia lliurat la bossa, que ignorava el seu contingut i que l'havia de retornar dues hores més tard. 

Al judici, tots dos han negat dedicar-se al tràfic de droga i mútuament s'han incriminat. També ha negat dedicar-se a la venda de droga l'home que suposadament els va facilitar la cocaïna. La fiscalia no els creu i els acusa de tràfic i venda d'estupefaents en gran quantitat. Demana cinc anys de presó i 40.000 euros de multa per la parella, així com l'expulsió definitiva de l'home. Per l'altre acusat sol·licita sis anys de reclusió, 40.000 euros de multa i l'expulsió.

Les defenses dels dos homes argumenten que no hi ha proves de la relació amb les drogues i en demanen l'absolució. Per la seva banda, l'advocada de la dona sol·licita dos anys de presó per la seva clienta, 18 mesos dels quals ferms i 18.000 euros de multa.

Informa: A.Alamán

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.