Es modificarà la rotonda de la Margineda per seguretat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern ha licitats diversos arranjaments a la zona de la rotonda de la Margineda per incrementar-hi la seguretat. El cost dels treballs és de 106.000 euros i el termini d´execució previst, de dos mesos. També s´han adjudicat els treballs d´eixamplament i rectificació de la carretera a la sortida de Soldeu, en direcció a França.
Les obres a la Margineda inclouen la modificació del traçat de les incorporacions a la carretera general 1 i la segregació física de la parada de bus, així com la construcció de murets de sosteniment de la plataforma modificada i la construcció d´illetes, entre d'altres elements. El motiu dels treballs és incrementar la seguretat viària i la dels vianants, canalitzant el trànsit d´una manera més addient. Des del gener hi ha hagut catorze accidents de trànsit en aquesta zona.Una altra obra ambiciosa que es durà a terme properament és la rectificació de la carretera general 2 a la sortida de Soldeu. El cost serà d'un milió i mig d'euros i és previst enllestir-la en un any. D'aquest cost, FEDA n'assumirà el 22% i Andorra Telecom, el 12%, perquè s'aprofitaran les obres per fer les galeries tècniques dels serveis d'aquestes parapúbliques.Informa: Pere Moliné
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.