Es preveu una allau de demandes pel 'cas BPA' a partir de l'11 de maig

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A partir de l´11 de maig hi podria haver una allau de demandes judicials contra l'AREB. Serà quan els clients no aptes de BPA podran recórrer contra la decisió de no traspassar els seus comptes a Vall Banc.

El nombre de demandes judicials per les conseqüències de l´afer BPA creixerà a partir de l´11 de maig, quan Vall Banc obri les portes. I el motiu, segons s´ha assegurat des de fonts jurídiques, és que els clients considerats no aptes podran recórrer, finalment, contra la decisió de no traspassar els seus comptes a Vall Banc.

Per altra banda, la setmana passada van començar a signar-se els contractes dels nous empleats de Vall Banc, amb la previsió que aquest divendres estiguin tots formalitzats. Uns 140 treballadors haurien de passar a l´anomenat banc bo, mentre que una vintena es quedarien a BPA.

De dissabte a dimarts de la setmana vinent es tancaran les oficines de BPA, per enllestir els canvis necessaris perquè dimecres 11 obri les portes Vall Banc. De moment, continuen els contactes entre l´AREB i JC Flowers, nou propietari. El fons nord-americà ha de formalitzar la demanda d´inversió estrangera davant el Govern i de funcionament com a entitat financera davant l´INAF. JC Flowers té sis mesos per signar el contracte de compra de Vall Banc, tot i que la intenció del fons i de l´AREB és que es dugui a terme molt abans.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.