L'Esbart Valls del Nord participarà al festival internacional Folk Azores

L'Esbart Valls del Nord participarà del 13 al 20 d'agost al Festival internacional Folk Azores, que cada any se celebra a l'illa Terceira d'aquest arxipèlag.

L'entitat desplaçarà un grup de 25 dansaires a l'illa portuguesa, on oferirà una mostra de les danses que formen part del seu repertori i que són exemple de la cultura i la tradició del Principat. Les danses que interpretaran són: El nostre Poble, Dansa de Canillo, Enjòlits, En un hostal d’Ordino, Joc d’Aparences, Tradicionals a plaça, Vals jota, Dansaires Andorrans, Nits d’Andorra, Festeig i Plega de les roses. A més, totes amb música en directe, interpretades pel Duet Daura. 

Al llarg de tota la setmana els integrants de l'esbart també participaran en tallers a les escoles i en diferents espectacles. 

El Folk Azores és un festival de renom en el panorama internacional lligat al món de les tradicions. Hi participen 14 països: Equador, Portugal, Turquia, Sèrbia, Mèxic, Letònia, França, Espanya, Xile, Croàcia, Txèquia, Bolívia, Àustria i Andorra. A banda dels seus balls, tots mostraran la cultura tradicional del país. 

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.