Escaldes començarà les obres de reforma de l'avinguda del Fener a l'octubre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Escaldes-Engordany començarà les obres de reforma de l'avinguda del Fener a l'octubre. Es tracta d'una actuació urbanística important ja que la majoria vol fer d'aquesta via l'entrada principal de la parròquia. L'actuació comportarà l'enderroc d'unes bordes que es convertiran en un equipament comunal. L'oposició socialdemòcrata ha criticat la desaparició de les construccions en considerar-ho un menyspreu al patrimoni cultural. El liberals creuen que s'hauria de destinar a una zona d'esbarjo i no a un aparcament.
El comú d'Escaldes-Engordany ha aprovat avui el projecte de remodelació de l'avinguda del Fener, una via que es vol convertir en la principal entrada a la parròquia. Les obres començaran a l'octubre i duraran un mímin de sis mesos i es faran en quatre fases.

La reforma afectarà unes bordes situades en l'encreuament amb el carrer de la Unió que s'enderrocaran. El comú ha arribat a un preacord amb la propietat per fer un equipament que podria ser un nou aparcament. El conseller liberal, si bé està d'acord amb la reforma, creu que no és la millor opció.

Els socialdemòcrates han criticat l'enderroc d'aquestes bordes. Consideren que es una mostra més del poc respecte que els demòcrates tenen pel patrimoni cultural.

La majoria assegura que aquestes bordes no han estat mai catalogades ni pel Govern ni pel comú i que no tenen cap interès.

Informa: Ana Alamán
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.