Escaldes aprova un crèdit extraordinari de 377.000 per fer reformes a l'edifici Caldes, amb el vot negatiu de la minoria

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les obres de l'espai Caldes s'encariran prop de 400.000 euros. Així ho ha confirmat avui el comú d'Escaldes-Engordany que ha decidit ampliar la reforma de les instal·lacions de l'edifici expositiu. La minoria ha lamentat que no se'ls hagi informat abans.

El comú d'Escaldes-Engordany engegarà una reforma més important del que estava previst a l'edifici Caldes, actualment tancat. En concret, es realitzaran treballs de millora de l'arquitectura de l'immoble i es renovaran les instal·lacions elèctriques, de comunicació, climatització i fontaneria. Per aquest motiu ha aprovat aquesta tarda en consell de comú un crèdit extraordinari de 377.000 euros. 

"Es pensava que s'hauria de reparar i a l'hora de la veritat ens han dit que s'ha de canviar, per tant, d'aquí que ha pujat tant la quantitat prevista", ha explicat la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili.

La minoria ha votat en contra, no tant per la necessitat de fer les obres, que hi està d'acord, com pel fet de no haver estat informada fins a la convocatòria del ple. Denuncia que és una pràctica habitual i assegura que a partir d'ara votarà sempre en contra si es segueix per aquest camí. "Aquestes no són les formes de treballar, per molt que nosaltres o que la majoria digui que sempre estan al costat de la minoria i se'ns escolta, ho sento molt, però no és veritat. Nosaltres no contem per la majoria", ha apuntat Jordi Vilanova, conseller de la minoria Escaldes-Engordany.

Les obres estaran acabades a final d'any. El comú ha aprovat també per unanimitat un suplement de crèdit de 150.000 euros per col·laborar amb Andorra Turisme en la segona edició de l'Andorra Taste. Són 50.000 euros més que l'any passat i la mateixa quantitat que ha destinat al Festival de jazz. A més s'ha tirat endavant l'expedient de contractació per a la concessió per quatre anys de la gestió i el manteniment del forn incinerador del cementiri de la Plana.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro-Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.