Escaldes-Engordany disposarà d'un aparcament de 50 places a l'avinguda del Pessebre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Escaldes-Engordany disposarà d'un nou aparcament amb 50 places abans que acabi l'any situat entre les avingudes de les Escoles i del Pessebre. El comú ha aprovat, en sessió de consell, l'arrendament de les parcel·les on s'ubicarà.

La sessió de consell de comú d'Escaldes ha donat el vistiplau a la proposta d'acord per a arrendar dos terrenys d'uns 1.300 metres quadrats que es destinaran a un aparcament públic, que tindrà un accés rodat per l'avinguda de les Escoles. El cònsol menor, Marc Calvet, ha explicat que es tracta "d'una parcel·la que sempre ha estat buida i sempre s'ha buscta la manera de fer-hi una intervenció". Creu que "l'aparcament tindrà molta acceptació" perquè donarà servei, sobretot, a l'escola. En la mateixa línia s'ha pronunciat el conseller de la minoria liberal, Marc Magallón, qui ha celebrat l'acord amb els propietaris de la parcel·la, ja que "la zona de les escoles està molt falta d'aparcament".

El comú també estudiarà la possibilitat d'instal·lar un ascensor i unes escales que permetin als vianants accedir des de l'aparcament a l'avinguda del Pessebre.

Durant el ple també s'ha donat llum verd a l'acord institucional per canviar les lleis de delimitació de competències i transferències dels comuns amb el suport dels consellers liberals.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.