Escaldes-Engordany estrena una nova edició del Pessebre Vivent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Escaldes-Engordany va inaugurar ahir a la nit les representacions d'una nova edició del Pessebre Vivent. Expectació entre el públic i nervis per part de les persones que prenen part en el muntatge, que per a aquesta ocasió presenta novetats importants, com ara nous personatges, noves escenes i música en directe.

El Pessebre Vivent, que es va recuperar l´any passat després d´un parèntesi excessiu de més de mig segle, es manté tan vigent com sempre. Molt de públic i ganes de contemplar aquesta proposta que enguany és més innovadora que mai.

Sota la direcció encertada d´Irina Robles els personatges travessen per la història, en diversos escenaris, acompanyats de música en viu, i noves escenes. Es podria dir que és un Pessebre Vivent enriquit, però sempre fidel a allò que va imaginar Esteve Albert.

Enguany, a més, el pessebre té un altre motiu per commemorar, ja que va més enllà dels escenaris teatrals i arriba a les pantalles a través del documental "Un dimoni amb barret de copa". Un treball que recull la tasca realitzada per recuperar aquesta tradició. El documental repassa la feina que s´ha fet per reviure l´obra que va suposar un revulsiu turístic als anys 50, reflectint el sentiment d´un poble i la vida a Escaldes-Engordany.

Aquesta nit, una nova representació a partir de dos quarts de nou. I es tornarà a repetir els dies 2 i 3 de gener.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.