Escaldes-Engordany reparteix unes 1.300 racions d'arròs de muntanya en la festa de la parròquia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En la celebració dels quaranta-cinc anys de la parròquia d'Escaldes-Engordany, s'han repartit unes 1.200 racions d'arròs de muntanya. Tot i que a principi del matí de diumenge tot apuntava que el dia no acompanyaria, finalment s'han pogut veure al parc de la Mola cues de fins a una hora. 

L'arròs de muntanya ha estat fent xup-xup des de les set del matí. I si és així, és "de categoria", com assegura el cuiner, Abundi Monterde. 

S'ha fet esperar. Fins a una hora de cua, una filera que arribava fins al mig del parc de la Mola. I això que el temps no acompanyava a primera hora d'aquest matí de diumenge. "Un dia molt maco, tot i que ha començat plovent. No es pot demanar res més, ho tinc tot", asseguraven des de la cua.

I és que l'arròs ha fet les delícies dels comensals. Tant és així que alguns es volien "emportar la paella, però no m'han deixat". 

Taules plenes de gom a gom per degustar les més de mil racions d'arròs que s'han repartit. 

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Eric Escabias
Locució: Joel Romero

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.