Escaldes-Engordany tanca la festa major amb la jornada més tradicional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Escaldes-Engordany posa avui punt final a la festa major. Ha estat una festa atípica, amb cinc dies de celebracions aprofitant el cap de setmana. La jornada d'aquest dimecres ha estat marcada pel ball de santa Anna, possiblement l'acte més tradicional. La cònsol major n'ha fet una valoració molt positiva.

La missa en honor de santa Anna ha iniciat el darrer dia de festa major a Escaldes-Engordany. Al capdavant, com és habitual, les principals autoritats del país i del comú.

Poca estona després ha arribat l'acte més tradicional i concorregut de la festa major escaldenca: el ball de santa Anna, que rememora els balls tradicionals com el Contrapàs d´Escaldes i el Ball de santa Anna.

L'esbart ha actuat sota l'atenta mirada d'una la plaça plena, i de les autoritats, presidides pel cap de Govern i la cònsol major. Com és tradició, els cònsols i els consellers comunals no s'han escapat de la dansa. Trini Marín ha destacat la bona afluència als actes de festa major.

La festa major es clourà aquesta nit, amb el castell de focs artificials, l'orquestra Meravella i l'actuació d'un dels grups catalans del moment.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.