Escaldes estudia construir unes basses d'aigua termal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú escaldenc estudia la possibilitat de construir unes basses d'aigua termal a la part alta de la parròquia, vora el pont d'Engordany. L'objectiu és fer més visibles els atractius termals d'Escaldes.

El cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Marc Calvet, ha explicat que el comú està "en converses amb els propietaris de la zona" per saber si es pot dur a terme la iniciativa. Assegura que és aviat per avançar si els cedirien l'espai però "les converses estan molt avançades". Calvet ha anunciat que en cas que no hi hagi acord, el consistori estudiaria una altra ubicació. Des de la minoria s'ha donat suport a la iniciativa, tot recordant que era una proposta que duien al programa electoral. El conseller de la minoria Aleix Mañosas creu que hi podria haver "una sinergia important sempre que hi hagi indicacions correctes" i una estratègia de màrqueting "millor que la del CIAM perquè sinó la inversió no servirà de gaire". D'altra banda, demà tindrà lloc el consell d'administració de Caldea, en què es donarà a conèixer el dèficit de la instal·lació. S'espera que el nou director, Miguel Pedregal, assumeixi el càrrec a partir del gener. Informa: Andrés González-Nandín Imatge: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.