Escaldes ret homenatge als agents de circulació que fa més de 15 anys que exerceixen

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta tarda el comú d´Escaldes-Engordany ha estat l´escenari d´un homenantge als agents de circulació que fa més de 15 anys que exerceixen aquesta feina. Actualment la parròquia disposa d´uns 40 agents.

Durant l´anterior mandat el comú va decidir premiar aquells agents que portessin entre 15 i 25 anys de servei. Un total de 12 han rebut avui el reconeixement, extensiu a la totalitat del cos per part de la cònsol major, Trini Marín, que ha destacat la tasca que duen a terme i que no sempre és valorada amb justícia. Marín considera que caldria modificar la llei que regula el funcionament dels serveis de circulació i atenció ciutadana.

Actualment el cos disposa d´uns 40 agents en diverses unitats, com el parc mòbil, administració, atenció ciutadana i trànsit. Una xifra que es considera suficient per atendre el dia a dia.

El cos de circulació escaldenc va ser creat fa uns 50 anys. Progressivament ha anat assumint noves funcions, com ara el departament d´educació viària.

Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.