Escalé titlla "d'inadequada" la cancel·lació del concert de David Guetta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president del grup parlamentari de Concòrdia, Cerni Escalé, ha afirmat que la decisió de suspendre el concert de Guetta ha estat inadequada. Concòrdia ha presentat una pregunta parlamentària a l'executiu on demana detalls sobre el contracte d'aquest artista.

Escalé assegura que el que s'ha de fer ara és "és revisar si els protocols que s'han utilitzat eren els adequats. I aquí hi ha una qüestió i un debat a tenir sobre Protecció Civil". A més, afegeix que ara han de veure també "quines són les conseqüències d'aquesta decisió que, evidentment, ha estat inadequada".

Per la seva banda, el PS ha sol·licitat a l'executiu tota la informació disponible sobre el plans d'evacuació i emergència per a grans esdeveniments.

I Andorra Endavant ha demanat que es compensi els assistents a l'esdeveniment amb un abonament de 50 euros per una nit d'hotel fora de la temporada d'esquí. Segons defensa el grup parlamentari, aquesta iniciativa, estimada a un cost total de 400.000 euros, tindria com a objectiu no només compensar els inconvenients soferts pels turistes sinó també dinamitzar l'hoteleria, la restauració i el comerç local durant les èpoques baixes.

Alhora, exigeix la còpia de l'informe de protecció civil, així com el de Meteoand, que van conduir a la cancel·lació del concert; i qüestiona el govern sobre la instal·lació d'una estructura temporal que pugui acollir fins a 10.000 persones durant els mesos de juny i juliol. Aquesta permetria acollir concerts, espectacles del Cirque du Soleil i altres esdeveniments internacionals.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.