Les escoles artístiques de la capital incorporen nous tallers i activitats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El curs d'activitats començarà el 9 de setembre i arriba amb novetats. S'han ideat nous formats de tallers i activitats que donen cobertura a demandes que havien fet els usuaris. També s'ha editat un llibret que inclou tota la informació i que ja ha arribat a les bústies d'Andorra la Vella.

Música, art, teatre o dansa. Falta poc més d'una setmana perquè comenci el curs de les escoles artístiques de la Llacuna i avui s'han presentat les novetats. A banda dels monogràfics que s'oferien a les diverses seccions, ara, a més, es podran fer micromonogràfics. Segons ha explicat la consellera de Cultura de la capital, Meritxell Rabadà, hi haurà cursos de dues hores de durada i altres consistiran en sessions de dos o tres dies. N'hi haurà a l'escola d'art i a la de dansa i teatre.

D'altra banda, per a aquells que no tenen gaire disponibilitat horària hi ha els forfets. Rabadà destaca que és una opció més oberta perquè no estan lligats a un dia i hora determinats. Avui han presentat el llibret que han fet arribar a les bústies d'Andorra la Vella. En repartiran setze mil exemplars. Tota la informació també es penjarà al web del comú i al Facebook de "Cultura Andorra la Vella". Un any més hi haurà descomptes del 10% per a tres germans, i del 5% per a posseïdors de la Tarja Magna i residents de la parròquia, entre d'altres. 

Informa: Rosa Alberch    Imatge: Víctor Reolid     Locució: Andrés González-Nandín

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.