L’Escorxador obre amb un concert de Kic Barroc trio

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cantant Kic Barroc ha fet vibrar l'Escorxador amb un concert gratuït i de petit format. Aquest ha estat el primer acte que s'ha organitzat en aquest espai.

El comú d'Escaldes-Engordany vol convertir l'Escorxador en un espai de creació pels artistes i per a la gent del barri. Per tant, vol que sigui un lloc dedicat a la cultura i a la població, amb la finalitat de crear comunitat. La cònsol Major, Rosa Gili, pensa que "ha de ser això, un espai obert a la ciutadania de cara a aquestes petites activitats i avui comença a créixer".

Fa temps que s'estan duent a terme els treballs de rehabilitació de l'edifici. Fins ara s'han fet obres a la teulada i s'han construït nous lavabos. A més, Gili explica que la decoració està inspirada en les naus industrials que es poden veure a les grans ciutats. "A mi em fa pensar una mica amb Nova York o amb llocs d'art alternatiu", assegura.

Pel que fa al pressupost, la cònsol ha indicat que de moment, "no s'ha fet una inversió molt elevada". 

A l'acte hi han assistit unes més d'una vintena de persones que no s'han volgut perdre l'actuació de Kic Barroc trio, un concert amb el jazz com a protagonista.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.