L'escorxador torna a obrir portes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'escorxador torna a obrir portes després de les obres de millora que han consistit, sobretot, a fixar filtracions, solidificar la estructura i crear una nova zona de fred. 

Unes obres que van començar al maig i que han tingut un cost de més d'1 milió d'euros. A grans trets, l'objectiu era posar les instal·lacions a l'altura del volum de feina i és que segons Ramaders ja es venen més de 20.000 barquetes de carn, sobretot de vedella. D'ara en endavant, el principal objectiu és portar la carn de quilòmetre zero a les escoles per fer una aposta de país i mostrar als petits quin és el procés de producció. La idea és mantenir preus per evitar un sobrecost als pares. 

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i SostenibilitatSílvia Calvó, afirma que hi ha molta activitat. "És una gestió que cada vegada millora, amb més centres de restauració que en compren"

Informa: Òscar Serrano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.