Escudella per un hivern més amè
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Encamp i Canillo han celebrat la tradicional escudella de Sant Antoni. Entre totes dues parròquies han repartit centenars de racions del típic plat d'hivern. Per preparar-lo, les fogaines s'han encès de matinada.
Una recepta amb segles d'història, uns quants cuiners i fogaines a tot drap. Així és com des de bona hora del matí les dues parròquies han celebrat Sant Antoni. Canillo ha preparat un miler de racions i Encamp 2.200.
Els focs s'han encès a les cinc de la matinada, per preparar la millor recepta. Després era el torn de la vianda, on no pot faltar la botifarra blanca, negra i la donja i una vegada tot està a punt arriba el millor moment: tastar-la.
I un cop tothom té la panxa plena, arriba el moment d'acomiadar-se de la tradició i pensar en l'any vinent.
Informa: Redacció
Imatges: Eric Escabias