Una escudella de Sant Antoni amb vent i passada per aigua

Les previsions auguren una escudellada popular, la de Sant Antoni, amb dificultats meteorològiques. Durant tota la jornada el cel estarà tapat i les precipitacions guanyaran presència al llarg del matí. I no només això, també estaran acompanyades d'un vent que bufarà fort que ha provocat que s'activi l'avís groc.

L'arribada d'un front càlid farà que el vent augmenti al nord del país a partir de mitjanit i les ràfegues de vent poden arribar als 40 quilòmetres per hora al fons de vall. A més, les precipitacions poden no donar treva al llarg del dia. Començaran amb poca intensitat i a mesura que avanci la jornada poden ser més contínues i intenses. La cota de neu se situarà per sobre els 2.000 metres.

Protecció Civil demana precaució amb les activitats que es duguin a terme a l'exterior i que s'assegurin els objectes que poden caure de balcons i terrasses.

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.