Els ESLAND triomfen a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de quatre-cents mil espectadors en línia i uns dos mil espectadors presencials van seguir la tercera edició dels Premis Esland 2024, enguany al Poliesportiu d'Andorra. Els youtubers i streamers més coneguts del sector van ser guardonats en l'esdeveniment organitzat per TheGrefg. 

Andorra ha estat l'escenari de la tercera edició dels Premis Esland 2024, els premis a la comunitat hispanoparlant del món de l'streaming. L'esdeveniment va començar amb l'arribada dels convidats i nominats a la catifa blanca on hi havia nervis, il·lusió i expetació per conèixer els guanyadors.

I el premi més important de la nit, el de streamer de l'any, va ser per IlloJuan

El youtuber i streamer resident TheGrefg ha reconegut que no ha estat fàcil organitzar l'esdeveniment al país. "Tancar segons quines coses ha estat més complicat a Andorra que en altres llocs, perquè aquí la mentalitat potser no és tan oberta en aquest tipus d'esdeveniments". I a la pregunta de si en un futur es repetiran, l'organitzador ho deixa al misteri.

Durant la nit no van faltar les grans actuacions musicals de la mà d'Estopa i de Lola Índigo.

Informa: Karen Gacusana - Maria Lucena
Imatges: Pau Bonastre - Sergi Linares
Locució: Maria Vilariño

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.